Fox 3 во 1 – 10кг.

 

Течен детергент за рачно  миење на садови и

кујнски површини пред дезинфекција. Спречува

ширење на мириси. Содржи екстракт од алое вера за

нега на кожа, и пријатен мирис на праска.

Дерматолошки тестиран.

Шифра на производот: 210100111