Екосол Tabs

Екосол- табс 140 стк

Таблети за миење на садови

– отстрануваат закоравени остатоци од храна,

сушат пластика без дамки, ја одржува хигиената

во машината, пере на ниска температура под 60С

фолијата е растворлива во вода.

140таблети/пакување

Шифра на производот:  210400332