Екосол таблети за регенерирање

Екосол таблети за регенерирање

-висококвалитетна специјална сол во облик

на таблети за регенерирање на машините за

миење на садови, чаши, кафемати.

– целосно се раствора

– 25кг вреќа

Шифра на производот:  210200431