• Sutter Professional

  Sutter Professional

  Специјалист во областа на хигиената
 • RULOPAK

  RULOPAK

  Нова линија на дозатори за хартија & течен сапун
 • НОВО

  НОВО

  Приемен пункт на нова локација
 • Салон за професионално водено перење, сушење & пеглање

  Салон за професионално водено перење, сушење & пеглање

  Водено перење на Килограм!
 • Hagleitner

  Hagleitner

  Дозатор & озонери Magicus
 • Paperdi

  Paperdi

  Хартија за раце и тоалет
 • Професионални машини за под General

  Професионални машини за под General

  General KC-17 & General 1500 DC1
 • Sutter Professional

  Sutter Professional

  Освежувачи на простории - Pom line
 • Sutter Professional

  Sutter Professional

  Dash Formula Pro+ & Lenor
 • QTS

  QTS

  Дозатори за хартија и течен сапун
 • TTS

  TTS

  Алат за стакло и под
 • Unger

  Unger

  Алат за стакло и под
 • ELSEA

  ELSEA

  Професионални машини за чистење
 • TTS – Колички за хигиена

  TTS – Колички за хигиена

  Nick Star 210, Nick Star dry & Magic Line 120
 • Hagleitner – Innovative Hygiene

  Hagleitner – Innovative Hygiene

  Дозатори & Хартија
 • GFL skin care

  GFL skin care

  Хотелска линија Geneva Guild
 • Rotowash Clever Cleaning

  Rotowash Clever Cleaning

  Rotowash 30 B & Rotowash 30 C
S.F 120 Zero – 5 Kg
S.F 120 Zero – 5 Kg
Еколошки одмастувач за кујни Идеален за отстранување на тврдокорна нечистотија Создаден од органски материи од пченка, компир и кокосово масло Без боја и мирис, без алергени, фосфат и никел Може да се користи рачно и машински Одговара на прописите на HACCP Потекло: Италија
Soft Plus 5 Kg
Soft Plus 5 Kg
Омекнувач за облека Наменет за рачна и машинска употреба Го олеснува пеглањето Ефективен и кај деликатната облека без да ја оштети Остава пријатен цветен мирис Потекло: Италија
Cleaner 2000 – 5 Kg
Cleaner 2000 – 5 Kg
Алкален детергент за подови Наменет за машинско чистење на масни површини и микропорозни подови Одличен и при чистење со шајб машина Потекло: Италија
IF 110 5 Kg
IF 110 5 Kg
Средство за заштита на подови Водоотпорно, идеално за теракота и природен камен Нуди одлична хидроизолација, без да го менува изгледот и спречува обновување на бигорот Се нанесува во два слоја Готов за употреба
Pom WC 750 ml – Ecolabel
Pom WC 750 ml – Ecolabel
Еколошко средство против бигор за WC шолја Создадено од органски материи од компир, пченка и кокосово масло Секојдневна употреба спречува појава на бигор Со мирис на јаболко Без алергени, фосфати и никел Потекло: Италија
Wash Plus 5 Kg Ecolabel
Wash Plus 5 Kg Ecolabel
Детергент за рачно миење на садови Создаден од органски материи и целосно биоразградлив Ефективно делува на маснотијата Без парфем, алергени, никел Потекло: Италија
Салфетки
Салфетки
Двослојна хартија, 100% Целулоза 100 салфетки во паковање Пакетот содржи 12 паковања х 100 салфетки
Тоалет хартија
Тоалет хартија
Тоалетна хартија за централно извлекување Двослојна, 100% Целулоза 12 ролни/пакет Димензии: 115 x 220 mm Должина на ролна: 90-100 m