• Hagleitner – Innovative Hygiene

  Hagleitner – Innovative Hygiene

  Средства за чистење на кујни - Radikalin, Fox 3 in 1 & CombiClean
 • Sutter Professional

  Sutter Professional

  Еко линија на средства Ruby easy & Emerald easy
 • Sutter Professional

  Sutter Professional

  Dash Formula Pro+ & Lenor
 • QTS

  QTS

  Дозатори за хартија и течен сапун
 • TTS

  TTS

  Алат за стакло и под
 • Unger

  Unger

  Алат за стакло и под
 • ELSEA

  ELSEA

  Професионални машини за чистење
 • TTS – Колички за хигиена

  TTS – Колички за хигиена

  Nick Star 210, Nick Star dry & Magic Line 120
 • Hagleitner – Innovative Hygiene

  Hagleitner – Innovative Hygiene

  Дозатори и Озонери на сензор
 • GFL skin care

  GFL skin care

  Хотелска линија Geneva Guild
 • Rotowash Clever Cleaning

  Rotowash Clever Cleaning

  Rotowash 30 B & Rotowash 30 C
 • Sutter Professional

  Sutter Professional

  Eco line - Ruby 500 ml & 5 l
 • Sutter Professional

  Sutter Professional

  Eco line - Diamond 500 ml & 5 l
 • Sutter Professional

  Sutter Professional

  Eco Line - Amber 500 ml & 5 l
Средство за скари 500 мл
Средство за скари 500 мл
Средство за скари 500 мл Природен одмастувач за рерни, плотни и скари. Создаден од органски материи кои се целосно биоразградливи. Ефикасен при отстранување на изгорени остатоци од храна. Содржи растителни органски материи од пченка. Без боја и мирис. Готов раствор спремен за употреба.
Еколошко средство за подови Emerald Easy 750 мл
Еколошко средство за подови Emerald Easy 750 мл
Еколошко средство за подови Emerald Easy 750 мл. Високо концентрирано еколошко средство за подови создадено од органски материи кои се целосно биоразградливи. Ефикасно делува на тврдокорни нечистотии.Наменет е за рачно и машинско чистење. Без алергени, фосфати и никел.Дерматолошки тестиран производ. 0,3% ( 30мл во 10л вода)
Еколошко средство за подови Emerald Easy 5 л
Еколошко средство за подови Emerald Easy 5 л
Еколошко средство за подови Emerald Easy 5 л Високо концентрирано еколошко средство за подови создадено од органски материи кои се целосно биоразградливи. Ефикасно делува на тврдокорни нечистотии.Наменет е за рачно и машинско чистење. Без алергени, фосфати и никел.Дерматолошки тестиран производ. 0,3% ( 30мл во 10л вода)
Средство за чистење на санитарии Ruby Easy 750 мл
Средство за чистење на санитарии Ruby Easy 750 мл
Средство за чистење на санитарии Ruby Easy 750 мл Високо концентрирано средство за чистење на санитарии.Идеално решение за чистење на бањи и тоалети. За секојдневно чистење на чешми, кади, туш кабини, плочки.Спречува појава на бигор и притоа остава бисерен сјај. Без алергени, фосфати и никел. За секојдневно чистење: 6% (30мл во 500мл вода)За дезинфекција: 12% (60мл во 500мл вода)
Средство за чистење на санитарии Ruby Easy 5 л
Средство за чистење на санитарии Ruby Easy 5 л
Средство за чистење на санитарии Ruby Easy 5 л Високо концентрирано средство за чистење на санитарии.Идеално решение за чистење на бањи и тоалети. За секојдневно чистење на чешми, кади, туш кабини, плочки.Спречува појава на бигор и притоа остава бисерен сјај. Без алергени, фосфати и никел. За секојдневно чистење: 6% (30мл во 500мл вода)За дезинфекција: 12% (60мл во 500мл вода)
Прашок Dash Formula Pro+ 13 кг
Прашок Dash Formula Pro+ 13 кг
Прашок Dash Formula Pro+ 13 кг Концентриран прашок за професионална употреба. Ги отстанува и најтврдокорните дамки и непријатни мириси. Има дезинфекциско дејство и делува врз ензимите. Гарантира совршена хигиена веќе на 30°С овозможувајќи штедење на електрична енергија. Може да се користи кај бел и обоен веш, со исклучок на волна и свила. За бел веш 30-95°С, кај обоен 30-60°С. кај мека вода: 9мл (кај мала нечистотија), 22мл (средна) и 33мл (кај тврдокорна нечистотија). кај средна тврдина на вода: 9мл, 30мл или 47мл кај тврда вода: 9мл, 33мл или 50мл во зависност од нечистотијата.
Прашок Dash Professional 15 кг
Прашок Dash Professional 15 кг
Даш клин&протект 15кг Прашок за машинско перење на веш. Дава одлични резултатипри перење на бел и обоен веш и на 40°С. Ги отстранува сите видови дамки, оставајќи свеж мирис. Го продолжува векот на вешот и ги заштитува боите. кај мека вода: 17мл (кај мала нечистотија), 22мл (средна) и 32мл (кај тврдокорна нечистотија). кај средна тврдина на вода: 22мл, 29мл или 44мл кај тврда вода: 25мл, 32мл или 49мл во зависност од нечистотијата.
Омекнувач Lenor 4 л
Омекнувач Lenor 4 л
Ленор 4л Високо концентриран омекнувач за веш кој им дава мекост на материјалите и го олеснува пеглањето. Благодарение натехнологијата со миризливи микро капсули, мирисот се ослободува постепено. Една канта од 4л овозможува 200 перења. 2,8 мл на килограм сува облека.